بیماری سلیاک چیست و راه درمان آن چگونه است؟

بیماری سلیاک

بیماری سلیاک یا ضعف جذب پروتئین گلوتن چیست؟

بیماری سلیاک

مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه

در افرادی که به این بیماری دچار هستند حساسیت به پروتئین گلوتن وجود دارد. پروتئین گلوتن در گندم جو و چاودار وجود دارد. فرد مبتلا بعد از مصرف غذاهایی که حاوی این اقلام هستند دچار حمله سیستم ایمنی میشود. یعنی سیستم ایمنی برای از بین بردن این پروتئین وارد عمل شده و به اشتباه به بافت روده نیز حمله می کند. و پرز ها و ویلی های غشای داخلی روده را صدمه می زند و به مرور زمان آنها را از بین میبرد.

وقتی پرزهای داخل روده از بین برود سطح قابل جذب مواد غذایی روده دیگر مواد مغذی را جذب نکرده و بیمار دچار فقر غذایی می‌شود و هیدروکربنات پروتئین ها ویتامین ها و چربی ها در بدن به شدت کاهش می‌یابد با این وجود و اغلب با توجه به عدم تحمل لاکتوز و فروکتوز فرد دچار ضعف عمومی شده و بیماری‌های متعدد ثانویه نیز ایجاد می گردد.

طب سنتی شمیم با توجه به پشتوانه علم کهن و با توجه به نگاه طب کل نگر و طب اخلاطی بیماری سلیاک را با رویکرد خاص خود. به طور کامل درمان کرده و شاهد این ادعا عزیزانی هستند که با اعتماد به طب سنتی ایرانی روند درمانی خود را انجام دادند.

از جمله این بیماری ها کم خونی -اسهال مزمن- دردهای شکمی- اختلالات رشد. -خستگی-سردرد -تهوع دائمی- نفخ و گازهای روده‌ای- روده تحریک پذیر.- آفت و زخم‌های دهانی -مشکلات پوستی تورم و خارش در پوست و ریزش مو می باشد.

بیماری سلیاک
نبایدهای بیماری سلیاک

 

با توجه به اینکه این بیماری وراثتی می باشد. شانس ابتلاء در افراد درجه ای که خانواده بیشتر است. که می‌توان با غربالگری در خانواده‌ها از تولد فرزندانی که احتمال بیماری را دارند جلوگیری کرد.

در روش‌های تشخیصی این بیماری با آزمایشات کبدی و بررسی آنزیم های آن می توان. به این بیماری پی برد اینگونه بیماران به طور دائم از مشکلاتی مثل کم‌خونی و فقر آهن پوکی استخوان ضعف عمومی. به‌ هم‌ریختگی صورت و پیری زودرس نازایی سقط جنین بدخیمی های گوارشی و زوال عقل و پارکینسون رنج می‌برند.

از نظر اجتماعی این افراد قادر به انجام همه مشاغل نیستند و با توجه به ضعف ایشان دچار افسردگی شده. و اغلب کانون خانواده دچار مشکل می‌شود این افراد به طور دائم نیاز به حمایت دیگران دارند.

درمان و راهکارهای درمانی برای بیماری سلیاک در پزشکی رایج

با توجه به اینکه این بیماری اتوایمیون میباشد و در واقع یک نوع سندروم با آمیختگی چندین نوع بیماری مختلف است شانس درمان این افراد مبتلا کمتر از ۲۰ درصد می باشد.

  1. که برای این منظور باید رژیم های بسیار سخت و کنترل در مصرف غذاهای حاوی پروتئین گلوتن را انجام بدهند.
  2. از جمله غذاهایی که می توانند مصرف کنند مرغ ماهی سبزیجات سیب زمینی و کمی برنج می باشد.
  3. غذاهای صنعتی – ماکارونی -بیسکویت و کیکها همه منع قاطع برای ایشان می باشد.
  4. هیچ گونه دارویی تا به الان در پزشکی رایج برای رفع این سندروم نتوانستند تهیه کنند.

طب سنتی شمیم با توجه به پشتوانه علم کهن و با توجه به نگاه طب کل نگر و طب اخلاطی بیماری سلیاک را با رویکرد خاص خود به طور کامل درمان کرده و شاهد این ادعا عزیزانی هستند که با اعتماد به طب سنتی ایرانی روند درمانی خود را انجام دادند.

بیماری سلیاک
بخور نخورهای بیماری سلیاک

 

درمان کامل بیماری سلیاک با طب سنتی

طب سنتی شمیم با توجه به پشتوانه علم کهن و با توجه به نگاه طب کل نگر و طب اخلاطی بیماری سلیاک را با رویکرد خاص خود به طور کامل درمان کرده. و شاهد این ادعا عزیزانی هستند که با اعتماد به طب سنتی ایرانی روند درمانی خود را انجام دادند. و با بهبودی کامل به شرایط اجتماعی و ایده‌آل خود برگشته و حتی می‌توانند تمام غذاهایی که دیگران مصرف میکنند را مصرف کنند.
طب سنتی شمیم از سال ۹۷ با درمان یک بیمار این روند درمانی را شروع کرده. و در طی این مدت به لطف خداوند تعداد زیادی از عزیزان هموطن را درمان کرده. و ایشان سلامتی خود را به دست آوردند.

در اینگونه درمان ما با استفاده از چندین نوع جوارش (دارویی گوارشی ) کمتر از ۶ ماه مشکل بیمار را حل کرده. و نه تنها عامل بیماری درمان شده حتی بیماری‌های ثانوی هم در بدن از بین می‌روند.
بیمار با به دست آوردن وزن مناسب کاملن قادر به انجام تمام وظایف شخصی و اجتماعی می باشد.
در اینجا لازم به ذکر است طب سنتی شمیم آماده همکاری با تمام گروه های علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان عزیز انجمن های سلیاک و بیماری‌های خاص می باشد.
با امید به روزی که هیچ بیماری ناشناخته‌ایی نبوده و همه در صحت و سلامت زندگی کنند.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا برای راهنمایی بیشتر با متخصصان ومشاوران ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X